Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΑΣΤΡΙΚΟ. ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ. ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ



Το σώμα μας χρειάζεται τον ύπνο για την υγεία του και την καλή λειτουργία του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και η συνείδησή μας πρέπει να κοιμάται.

Στην διάρκεια του ύπνου καθώς ονειρευόμαστε, βλέπουμε τον εαυτό μας με ένα ίδιο σώμα στην μορφή με το φυσικό, να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του πλανήτη, να συναντιέται και να μιλάει με γνωστά ή άγνωστα άτομα, άτομα που έχουν πεθάνει, κλπ. 

Αυτό είναι το αστρικό σώμα και ο χώρος όπου κινείται είναι η πέμπτη διάσταση ή αστρικός κόσμος, όπου δεν υπάρχει η βαρύτητα γι' αυτό και μπορούμε να πετάμε, ούτε η απόσταση γι' αυτό και μπορούμε να βρεθούμε στιγμιαία από την μια άκρη του πλανήτη στην άλλη.

Επίσης σ' αυτή την διάσταση δεν υπάρχει ο χρόνος, γι' αυτό μπορούμε να ερευνήσουμε αυτό που θέλουμε από το παρόν, το παρελθόν ή το μέλλον, αλλά πρώτα πρέπει να αφυπνίσουμε την συνείδηση που τώρα ονειρεύεται, κοιμάται.

Η αιτία που η συνείδησή μας είναι υπνωτισμένη, οφείλεται στα διάφορα εγώ ή ελαττώματα.

Αυτά είναι που παίρνουν τον έλεγχο του νου και τον κάνουν να ονειροπολεί, να πετάει, να φαντάζεται μηχανικά και ανεξέλεγκτα.

Γι' αυτό στον αστρικό κόσμο εμφανίζονται τα όνειρα και δεν συνειδητοποιούμε ότι το φυσικό μας σώμα κοιμάται στο κρεβάτι.

Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πως ότι μας απασχολεί, ότι μας προβληματίζει ή ότι μας στενοχωρεί την ημέρα, το βράδυ το ονειρευόμαστε.

Η κάθε ανεξέλεγκτη φαντασία που εδώ στον φυσικό κόσμο δεν της δίνουμε την δέουσα προσοχή, έχει ως αποτέλεσμα στον αστρικό κόσμο να υλοποιείται μπροστά μας, να παίρνει μορφή, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι είναι αληθινή. 

Μόνο όταν ξυπνάμε από τον φυσικό μας ύπνο συνειδητοποιούμε ότι ονειρευόμασταν, ότι ζούσαμε σ' ένα όνειρο.


Στην πέμπτη διάσταση συμβαίνουν τα πιο παράξενα, τα πιο περίεργα πράγματα, όπως ένας ζώο να μιλάει, ένα ψεύτικο λουλούδι να έχει ζωή και να κινείται, να τύχει να βρεθούμε σε μια ξένη μακρινή χώρα, που ποτέ στη ζωή μας δεν έχουμε επισκεφθεί, να συμβεί να μιλάμε με ένα γνωστό μας που έχει πεθάνει, κλπ. κλπ. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τ' απίστευτα στον ύπνο μας, ποτέ δεν αναρωτιόμαστε, τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει; Δεν αναρωτιόμαστε γιατί η συνείδησή μας βρίσκεται σε υπνωτισμένη κατάσταση.

Ο καθένας μόνος του μπορεί να επαληθεύσει αν κατά την διάρκεια της ημέρας η συνείδησή του είναι ξύπνια ή κοιμάται, φτάνει μόνο να βάλει στόχο να είναι προσεκτικός προς τον εαυτό του, να θυμάται τον εαυτό του χωρίς να αφαιρείται ή να ξεχνιέται. 

Τότε θα δει την αλήθεια! Πως δηλαδή ο νους είναι παγιδευμένος από τα διάφορα εγώ στο δίχτυ της φαντασίας, πως υπνωτισμένος συνεχώς πετάει και ονειροπολεί πέρα από την πραγματικότητα που εκείνη τη στιγμή ζει.

Μόνο αν γίνουμε προσεκτικοί, παρατηρητικοί προς τον εαυτό μας και το περιβάλλον, μόνο τότε ο νους μας αρχίζει να ηρεμεί, να ησυχάζει από την τόση ονειροπόληση, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνάει, τόσο στο φυσικό όσο και στον αστρικό κόσμο.

Εκεί μπορούμε να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εσώτερο ατομικό μας Θεϊκό Πατέρα και Μητέρα. Εκεί μπορούμε να επισκεφθούμε ένα Ναό του φωτός και της σοφίας. Εκεί μπορούμε να πάμε σε ένα παγκόσμιο Γιατρό για να ανακουφίσει ή να θεραπεύσει τους πόνους από το σώμα μας. Εκεί μπορούμε να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε με μια Ιεραρχία, όσο μεγάλη και αν είναι, μα είναι αδύνατο αν πρώτα δεν αρχίζουμε να αφυπνίζουμε την συνείδηση, εδώ στον φυσικό κόσμο.


Ένας μαθητευόμενος που τις ώρες της εργασίας ονειροπολεί, κοιμάται, δεν αντιλαμβάνεται αυτό που ο μάστορας λέει ή κάνει με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη η μάθηση. Αν στ' αλήθεια θέλει να μάθει, θα πρέπει πρώτα να 'ρθει στον εαυτό του και ξύπνιος να δώσει την προσοχή του όχι στην ονειροπόληση αλλά σ' αυτό που κάνει.



Υπάρχουν τρόποι για να αφυπνίσουμε την συνείδηση, να βγούμε συνειδητά από το φυσικό μας σώμα, να μεταβούμε στην πέμπτη διάσταση και συνειδητά να επιστρέψουμε πίσω σ' αυτό. Θα σας μιλήσω γι' αυτούς που δουλεύω και εξασκώ και μου δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Πρώτος τρόπος: Στην διάρκεια της ημέρας καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο σώμα μας όπως είπαμε πιο πάνω, παρατηρούμε τον εαυτό μας και όποιο ελάττωμα βλέπουμε να αναβλύζει μέσα από τον νου, την καρδιά, ή το σεξ, όσο μικρό κι αν είναι, ζητάμε με δύναμη και πίστη από την εσώτερη Θεϊκή μας Μητέρα την εξάλειψή του με τα παρακάτω λόγια. 

"Μητέρα μου, βγάλε έξω από μένα αυτό το ελάττωμα και διέλυσέ το". 

Το κάθε ελάττωμα όσο μικρό και αν είναι έχει μέσα του παγιδευμένο, ένα ποσοστό της συνείδησής μας. Με τον θάνατο του ελαττώματος ελευθερώνεται από μέσα του η φυλακισμένη συνείδηση, και αφυπνίζεται, ξυπνάει στον αστρικό κόσμο.




Δεύτερος τρόπος: Στην διάρκεια της ημέρας, και καθώς είμαστε στον εαυτό μας ζητώντας τον θάνατο των ελαττωμάτων, σταματάμε και παρατηρούμε κοιτάζοντας πολύ προσεκτικά τον τόπο, τους χώρους, τα αντικείμενα αλλά και τους ανθρώπους που μας περιβάλουν με έκπληξη, με απορία, πραγματικά σαν να τα βλέπουμε για πρώτη φορά, όσο γνωστά και αν είναι.

Σε αυτή την κατάσταση αν δούμε κάτι παράξενο ή περίεργο, ρωτάμε τον εαυτό μας: ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ; Τότε για να διαπιστώσουμε σε ποια διάσταση βρισκόμαστε, με πίστη τραβάμε ελαφρά τα κλειδιά, το κινητό, ή όποιο άλλο αντικείμενο επάνω μας ή δίπλα μας, με σκοπό να επιμηκυνθεί η ύλη, μιας και στην Πέμπτη διάσταση η ύλη είναι εύπλαστη και επιμηκύνεται. Αυτό το κάνουμε στην διάρκεια της ημέρας όσες περισσότερες φορές μπορούμε, και αν έχουμε όρεξη το κάνουμε και την νύχτα ένα τέταρτο με μισή ώρα πριν κοιμηθούμε. 


Το αποτέλεσμα που θα σου δώσει είναι ότι, από την στιγμή που το κάνεις εδώ στον φυσικό κόσμο, επίσης θα το κάνεις και στον αστρικό κόσμο, και μόλις τραβήξεις ένα αντικείμενο και επιμηκυνθεί, τότε από την έκπληξη θα αφυπνιστεί η συνείδηση σου και θα θυμηθείς ότι το φυσικό σου σώμα κοιμάται στο κρεβάτι.


Αμέσως μόλις συνειδητοποιηθείς, ζήτησε από τον Θεϊκό σου Πατέρα ή Μητέρα να σε μεταφέρουν κοντά Τους. Αυτοί θα το κάνουν και θα διαπιστώσεις από μόνος σου την αλήθεια. 

Δεν υπάρχουν λόγια για να σου περιγράψω τα συναισθήματα, την χαρά, την ομορφιά και την ευτυχία που νιώθει κάποιος όταν ζει συνειδητά αυτό το γεγονός.

Κάθε φορά που θα πηγαίνεις εκεί συνειδητός και διψασμένος, θα λαμβάνεις μια μεγάλη δύναμη για να συνεχίσεις τον δρόμο σου, αλλά και μια μοναδική γνώση που όσο κι' αν ψάξεις σε όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου, δεν θα τη βρεις ποτέ.



Τρίτος τρόπος: Τον εξασκούμε μόνο το βράδυ. 

Υπάρχουν λέξεις, Μάντραμ* όπως ονομάζονται, που κρύβουν μέσα τους μεγάλη ενέργεια, που όταν τις προφέρουμε, ενεργοποιούν και αφυπνίζουν την συνείδηση στο αστρικό μας σώμα. 


Δύο από αυτά τα Μάντραμ* που μου έχουν δώσει πολύ θετικά αποτελέσματα, είναι το ΦΑ-ΡΑ-ΩΝ και το ΛΑ-ΡΑ-Σ 

Προτού κοιμηθούμε χαλαρώνουμε πολύ καλά το σώμα μας, διώχνοντας την ένταση της ημέρας. Ζητάμε από την εσώτερη Θεϊκή μας Μητέρα να μας προστατεύει, να μας συνοδεύει, και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον αστρικό διαχωρισμό.

Αναπνέουμε και όταν εκπνέουμε, προφέρουμε παρατείνοντας τον ήχο κάθε συλλαβής.

Φαααααααααααααααααααα
Ρρρρρρρραααααααααααααα
Ωωωωωωωωωνννννννννννν

Βίντεο

Λλλλλλλααααααααααααααα
Ρρρρρρρρααααααααααααα
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Βίντεο

Διαλέγουμε ένα από τα δύο Μάντραμ και στην αρχή το προφέρουμε απ' έξω μας αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και δεν ενοχλούμε κάποιον, νιώθοντας ότι ο ήχος της κάθε συλλαβής καθώς βγαίνει από τον λάρυγγα, πάλλεται πάνω στο σώμα μας, διαπερνώντας το σώμα μας. Στη συνέχεια μόλις νιώσουμε ότι πλησιάζει ο ύπνος, το λέμε νοητικά από μέσα μας σύμφωνα με τον ρυθμό της αναπνοής μας.

Συνιστάται να ξαπλώνουμε ανάσκελα με πολύ καλά χαλαρωμένο το σώμα, μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. 
Αν δεν σε βολεύει αυτή η στάση, μπορείς να ξαπλώσεις στο πλάι και δίνει επίσης καλά αποτέλεσμα.  

Εφαρμόζοντας και τους τρεις τρόπους κάθε μέρα και νύχτα, θα έχεις το μέγιστο και πιο γρήγορο αποτέλεσμα. 

Με υπομονή και επιμονή θα ξεπερνάς κάθε δυσκολία ή εμπόδιο που παρουσιάζεται στο δρόμο σου, ώστε να κατακτάς αυτό που θέλεις.

Έχουμε πείνα μέσα μας για την αγάπη και την σοφία του Πατέρα μας; Αν ναι, τότε μπορούμε να μετατρέψουμε τις πέτρες σε ψωμί.

Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τον συνειδητό αστρικό διαχωρισμό. Παρόλα αυτά, αν σου βγει φόβος καθώς το κάνεις, τότε ακριβώς εκείνη την στιγμή, ζήτα από την Θεϊκή σου Μητέρα την διάλυσή του.

Ποια Μητέρα θα άφηνε μόνο και απροστάτευτο το παιδί της; Έτσι να έχεις θάρρος και να μην φοβάσαι.


Είναι κάποιοι που ενώ δεν έχουν κάνει ποτέ τους τον αστρικό διαχωρισμό και ούτε καν ξέρουν τι είναι, μεταφέρουν τις ανακρίβειες που άκουσαν ή πίστεψαν από άλλους, σπέρνοντας τις φαντασίες φόβου και τα κολλήματα που έχουν μέσα τους, βάζοντας σοβαρά εμπόδια σε αυτούς που θέλουν να τον βιώσουν.

Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά έχω να πω, πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Κάθε βράδυ όλοι μας βγαίνουμε με αστρικό σώμα στην Πέμπτη διάσταση, και το πρωί ξανά επιστρέφουμε στο φυσικό μας σώμα χωρίς να μας έχει συμβεί τίποτα. Απλώς δεν το καταλαβαίνουμε γιατί βγαίνουμε με κοιμισμένη την συνείδηση. Η διαφορά είναι ότι τώρα θέλουμε να βγούμε από το φυσικό σώμα συνειδητά και συνειδητά να επιστρέψουμε πίσω σε αυτό.


Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που βγήκα συνειδητά στην Πέμπτη διάσταση με αστρικό σώμα. Καθώς πετούσα ελεύθερος και χωρίς το βάρος του φυσικού σώματος, σκέφτηκα: Αν αυτή την στιγμή το σώμα μου βρίσκεται κοιμισμένο στο κρεβάτι και εγώ συνεχίζω να ζω, έτσι θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω, ακόμα και αν το σώμα μου βρισκόταν νεκρό στο κρεβάτι. 


Σ' εκείνες τις στιγμές είναι που βλέποντας τι πραγματικά είναι ο αστρικός διαχωρισμός, κατανόησα πως ο φόβος του θανάτου και ο φόβος του άγνωστου που υπήρχαν μέσα μου, ήταν εξαιτίας της άγνοιας. Μόλις γνώρισα το άγνωστο, οι φόβοι μου εξαφανίστηκαν.


Τελειώνοντας να πω, πως μόνο ένας που παραδέχεται ότι είναι τυφλός σε σχέση με τον εσωτερικό δρόμο, αρχίζει να ψάχνει και να παρακαλάει τον Θεό να βρει το φως του.

Όταν τις ώρες που πηγαίνεις για ύπνο μαθαίνεις να παρακαλάς και να βγαίνεις συνειδητά από το φυσικό σου σώμα στον Αστρικό κόσμο, θα αρχίσεις σιγά - σιγά με την πρακτική εξάσκηση να βρίσκεις το εσωτερικό σου φως, εξαιτίας της αφύπνισης της συνείδησης αλλά και της Γνώσης που εκεί θα αποκομίζεις.


Με το συνειδητό αστρικό ξεδίπλωμα δεν θα ακολουθείς πλέον στα "τυφλά" τι λέει ο ένας και ο άλλος, γιατί ακριβώς η αφυπνισμένη συνείδησή έχει τη χάρη να σε οδηγεί πάντα στην αιτία της ύπαρξής της, που είναι το βαθύ εσωτερικό σου Είναι, και δεν είναι άλλος από τον Πατέρα και Θεό σου.

*ΜΑΝΤΡΑΜ: Ο φωνητικός συνδυασμός φτιαγμένος με γνώση παράγει τα ΜΑΝΤΡΑΜ. Έτσι λοιπόν, ένα ΜΑΝΤΡΑΜ είναι ένας σοφός συνδυασμός των γραμμάτων των οποίων οι ήχοι καθορίζουν πνευματικά αποτελέσματα, καθώς επίσης ψυχικά.